[av_one_full first] [av_gallery ids=’2641,3023,2866,2875,3025′ style=’thumbnails’ preview_size=’square’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’] [/av_one_full] [av_one_full first] [av_textblock ]

Feestelijkheden : Alles waarvoor je een feest zou kunnen of willen geven!

[/av_textblock] [/av_one_full] [av_one_third first] [av_textblock]

Bedrijfsfeesten

[/av_textblock] [av_textblock ] De mogelijkheden voor bedrijfsfeesten zijn eindeloos. Een kleine bijeenkomst op een bijzonder lokatie met een verrassingsgast of een knallend personeelsfeest voor 500 hard werkende medewerkers.

Elk jaar dat je bedrijf blijft bestaan in deze tijden is een feest waard. Behaalde targets of bijzondere gebeurtenissen…allemaal redenen voor een feest.

Bel of mail gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Binnenkort op deze site voorbeelden van bedrijfsfeesten | personeelsfeesten | teambuilding | congresorganisatie.
[/av_textblock] [/av_one_third] [av_one_third] [av_textblock]

Elk feest is uniek

[/av_textblock] [av_textblock ] Wachten tot je 12,5 jaar getrouwd bent om een feestje te geven? Dat kan, maar waarom zolang wachten?

Of, ssssttt misschien een verrassingsfeest voor je man, kind, opa of oma?

Jarig zijn; of het nu een speciale verjaardag is 30 jaar, 40 jaar, 50 jaar of een ander kroongetal. Je kunt soms zomaar zin hebben in een feest; groot of klein. Met plezier en passie regel ik een geweldige dag voor je.
[/av_textblock] [/av_one_third] [av_one_third] [av_textblock ]

Ideeën – nét anders

[/av_textblock] [av_textblock]
  • Picknick na een gps wandeling
  • Rondleiding door bijzondere grotten én daar dineren
  • Rondvaart met kaarslicht
  • Verrassingsfeest op het dakterras
  • Letterlijke teambuilding met een circustraining

Overal is een creatieve draai aan te geven, zakelijk of privé.

Bijzonder Goed Geregeld maakt het nét even anders.
[/av_textblock] [/av_one_third] [av_one_full first] [av_gallery ids=’2643,2646,3026,2645,3024′ style=’thumbnails’ preview_size=’square’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’] [/av_one_full] [av_one_full first] [av_textblock ]

100% geslaagd 

De enige overeenkomst is de wens dat alles meer dan 100% vlekkeloos verloopt en alle verwachtingen worden overtroffen van bruidspaar of opdrachtgever. Met oog voor de kleine dingen, zoals een stoeltje voor degene die niet lang kan staan of activiteiten voor kinderen zodat ze ook een topdag hebben, zorgen we er samen voor dat de dag of het evenement zeker slaagt.

[/av_textblock] [/av_one_full] [av_one_full first] [av_textblock ]

Kostbaar?

Voor ieder budget is het mogelijk om advies of uitvoering te regelen. Creatief omgaan met je budget is een kunst en daarbij is het inhuren van een professionele weddingplanner, ceremoniemeester of evenementleider zeker een idee. Door de contacten met leveranciers en lokaties, kunnen er vaak betere prijsafspraken gemaakt worden én kan er beter worden onderhandeld. Zaken waar je je dan als opdrachtgever/bruidspaar geen zorgen over hoeft te maken.

[/av_textblock] [/av_one_full]