[av_one_full first] [av_gallery ids=’3026,3023,2875,3025,3059′ style=’thumbnails’ preview_size=’square’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’] [/av_one_full][av_one_full first] [av_textblock size=” font_color=” color=”]

Event manager

Regelen en organiseren tot en met de kleinste details

Een evenement organiseren vergt veel van een organisatie als het niet je core business is. Iemand met ervaring op dit gebied in huren, zorgt ervoor dat medewerkers niet worden overbelast met zaken waar ze niet in gespecialiseerd zijn. Het is efficiënt, sneller en makkelijker om een evenement door een extern bedrijf te laten organiseren.

Je kunt exact aangeven wat je voor ogen hebt of de eventmanager als partner inzetten om te sparren. Daarna worden er een aantal plannen verder uitgewerkt en kan het daadwerkelijke organiseren beginnen.

  • Een geweldig event, waar nog lang over na gepraat wordt
  • Geen extra mensen in dienst
  • Geen overbelaste medewerkers
  • Feest zonder zorgen

Definitie van een event: Dat wat bijzonder goed geregeld moet worden, 100% geslaagd en indrukwekkend moet zijn. Op hele kleine schaal, teambuilding van een kleine club of op grote schaal een personeelsfeest voor 500 medewerkers.

Meer voorbeelden: Personeelsfeest – Incentive evenement – Relatie event – Dankfeest – Bedrijfs Jubilieum – Sinterklaas met het personeel – dat wat u wilt vieren kan bijzonder goed geregeld worden. Neem gerust contact op voor meer informatie of om van gedachten te wisselen.

[/av_textblock] [/av_one_full]